БДП - ПРАКТИЧЕСКИ ПРЕПОРЪКИ ЗА БЕЗОПАСНОСТ НА ПЪТЯ

За деца
За водачи
За родители


 ВОДНОСПАСИТЕЛЕН МИНИМУМ /ПРЕЗЕНТАЦИЯ/


 

С представителна изява завърши тазгодишният етап от заниманията по интереси по проект „Твоят час“ на учениците от НУ „Христо Ботев“, с. Оризари.  Децата бяха организирани в две групи, които изучаваха правилата за движение по пътищата и историческите забележителности на България. В групите бяха обхванати деца от първи до четвърти клас, а тематичните направления бяха избрани след проведена анкета за проучване на техните желания.

На представителната изява децата показаха придобитите по време на заниманията знания и умения. В два тематични кръга беше организирана изявата: „София – столицата на моята родина“ и „Моите права и задължения като участник в движението“. Децата рецитираха стихове, разказаха за забележителностите на България, показаха свои албуми с фотоси по изучаваните теми.
Гости на представителната изява бяха кметът на селото Петко Енчев, представители на кметството и читалището, родители и приятели на учениците. Кметът поздрави учениците и техните учители и покани децата да участват в празничната програма на читалището по случай Великденските празници.